Om oss

Cross Application Consulting (XAC) er et konsulentselskap med tung spesialkompetanse og erfaring med forretningsrådgivning og applikasjonstjenester knyttet til ERP-systemet SAP. Våre ansatte er spesialister innenfor fagområdene økonomi og regnskap, logistikk, programmering, integrasjon og kommunikasjon.

Vårt varemerke er å skape merverdi for våre kunder gjennom kvalitet, gjensidig tillit og betydelig gjennomføringsevne. Ansatte i XAC har siden oppstarten i 2004 gjennomført utallige prosjekter som effektiviserer og forbedrer arbeidsprosesser og systemer i samarbeid med kundene våre.

XAC er et ansatt-eid selskap, har en flat organisasjon hvor de ansatte har direkte innflytelse på strategiske beslutninger. Vi har det gøy på jobb og har fokus både på faglig og sosialt miljø.

XAC har eierskap i og samarbeider tett med Cross Application Resources (XAR). XAR har siden 2015 levert ressurser innenfor controlling, økonomi og regnskap. De ansatte har spesialkompetanse innenfor disse fagområdene og er i tillegg meget kompetente brukere av SAP.

XAC og XAR har jevnlig felles fagdager og fokus både på intern og ekstern kompetansebygging. Vi bruker gjerne hverandres erfaringer og kunnskap i de forskjellige oppdragene vi utfører.

Tjenester

Vi leverer SAP-konsulenttjenester innenfor følgende områder:

Interessert i mer informasjon? Ta kontakt!

© 2023 - Alle rettigheter reservert

Design og utvikling av Fikse Design