Ledige stillinger

Cross Application Consulting AS (XAC) ønsker kontakt med flere dyktige SAP-konsulenter som er interessert i å bygge og videreutvikle både egen kompetanse og XAC som selskap.

Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver, prosjektoppdrag hos flere kunder parallelt, et svært kompetent fagmiljø, konkurransedyktige lønns- og bonusordninger, samt gode forsikrings- og pensjonsavtaler og muligheter for å kjøpe aksjer i selskapet vårt.

Interessert i mer informasjon? Ta kontakt!

Vi søker nye trainees til vårt traineeprogram!

Vi ønsker å utvikle deg som SAP-konsulent innen fagområdet programmering/integrasjon, økonomi/regnskap eller logistikk.
For fagområdet programmering/integrasjon ønsker vi søkere med minimum 2 år høyskole innen IT.
For fagområdene økonomi/regnskap og logistikk ønsker vi søkere som er masterstudent, uteksaminert master, siviløkonom eller sivilingeniør.

Vi er på utkikk etter personer som er hardtarbeidende, nysgjerrige, oppriktige, sosiale, har analytiske evner og som liker en hektisk hverdag.

Trainee-programmet inneholder egen mentor, intern opplæring og kursing i utlandet med tilhørende sertifisering. Den viktigste delen av programmet gjennomføres i arbeid ute hos våre kunder, koordinert av din mentor og andre ansatte. Vi løser strategiske og forretningsmessige oppgaver som et team på tvers av ulike faggrupper og kompetanseområder.

Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver, konkurransedyktige betingelser og muligheter for å kjøpe aksjer i selskapet vårt. Les mer om traineeprogrammet og erfaringer fra våre traineer her.

© 2023 - Alle rettigheter reservert

Design og utvikling av Fikse Design