Ledige stillinger

Cross Application Consulting AS (XAC) har en stor og økende oppdragsmengde og trenger flere dyktige SAP-konsulenter som er interessert i å bygge og videreutvikle både egen kompetanse og XAC som selskap.

Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver, prosjektoppdrag hos flere kunder parallelt, et svært kompetent fagmiljø, konkurransedyktig lønns- og bonusordninger, samt gode forsikrings- og pensjonsavtaler og muligheter for å kjøpe aksjer i selskapet vårt.

Interessert i mer informasjon? Ta kontakt!

Vi søker nå etter trainees til vårt traineeprogram

Vi ønsker å utvikle deg som SAP-konsulent innen fagområdet økonomistyring, logistikkprosesser eller programmering/integrasjon/kommunikasjon. Du som er masterstudent, uteksaminert master, siviløkonom eller sivilingeniør med gode analytiske evner inviteres til å søke. Vi er på utkikk etter personer som er nysgjerrige, oppriktige, sosiale, norsktalende og som liker en hektisk hverdag.

Trainee-programmet inneholder egen mentor, intern opplæring og kursing i utlandet med tilhørende sertifisering. Den viktigste delen av programmet gjennomføres i arbeid ute hos våre kunder, koordinert av din mentor og andre ansatte. Vi løser strategiske og forretningsmessige oppgaver som et team på tvers av ulike faggrupper og kompetanseområder. Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver, konkurransedyktige betingelser og muligheter for å kjøpe aksjer i selskapet vårt.

Interessert i mer informasjon? Ta kontakt!

© 2019 - Alle rettigheter reservert

Design og utvikling av Fikse Design