Bankløsninger – XAC bidrar til effektivisering

Løsninger rundt bankinnbetalinger og remitteringer, samt integrasjonsløsninger på filer inn og ut mot ulike banker, er ofte forskjellig fra selskap til selskap. Dette er et område XAC har god og allsidig kompetanse på.

Vi i XAC hjelper blant annet med å forenkle og automatisere banktransaksjoner, lage en enklere remitteringsprosess og enklere avstemming av bankregnskapet. Vi har også god erfaring på internbankløsninger, som ofte brukes i store konsern.

XAC har jobbet med mange ulike bankløsninger. Dette være seg på innbetalinger og utbetalinger i de fleste formater, også de nyere formatene SEPA / XML (CAMT-formater). Vi har også god kunnskap på løsninger for fulle kontoutdrag / statements fra bank på MT940 og SEPA / XML. Erfaringene XAC har opparbeidet seg gjennom mange år er også mot flere ulike banker, som for eksempel DNB, Nordea, Sparebank1 og Danske Bank, og mot utenlandske banker.

Vi har også god kompetanse på kredittkortløsninger i SAP mot ulike innløsere og betalingstjenesteleverandører, og her mest når det gjelder kortbetalinger på nett. Vi har også erfaring rundt integrasjon mot Vipps.

Ta kontakt dersom dere trenger hjelp eller ønsker tilbud på endring eller implementering av bankløsninger i din bedrift.

Publisert: 29. juni 2020

© 2023 - Alle rettigheter reservert

Design og utvikling av Fikse Design