Avtale med Flyr om implementering av SAP S/4 HANA

Flyr skal, med hjelp fra Uniconsult og XAC, på lufta med SAP S/4 HANA

XAC har, i samarbeid med Uniconsult, inngått avtale med det nye flyselskapet Flyr om implementering av SAP S/4 HANA som ERP-system, og med Fiori som det primære brukergrensesnittet. Dette er den andre nyimplementeringen vi gjør av SAP i løpet av de siste to årene, og vi er stolte over at vi igjen skal få gjennomføre et slikt prosjekt.

XAC har mye erfaring både med implementering av S/4 HANA og migrering til S/4 HANA. Med flere konsulenter som har jobbet med implementering og løpende support i fly- og reiselivsbransjen i inntil 15 år, har vi inngående kjennskap til behovene og kravene til en god SAP-løsning for et flyselskap. Konsulentene våre bidrar derfor med rådgivning gjennom hele prosjektet, og sikrer en helhetlig og god leveranse.

Flyr er et spennende selskap å jobbe med. De er nyetablert, og SAP kan derfor implementeres raskt og effektivt. Flyr har mange kompetente ansatte med god erfaring fra flybransjen med i prosjektet, og selskapet har store forventninger til både leveransen og resultatet.

Prosjektet er allerede godt i gang, og S/4 HANA-løsningen leveres gjennom de neste månedene. De viktigste områdene er prosesser knyttet til resultatregnskap og balanse, salgsordre- og betalingsflyt, flight orders, innkjøp, workflow for fakturaer og ruteregnskap.

Publisert: 11. februar 2021

© 2023 - Alle rettigheter reservert

Design og utvikling av Fikse Design